Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Muziekliefhebbers opgelet! Of moet ik zeggen, muziekfreaks opgelet! Het Italiaanse Rocket Design lanceert tijden de Salone di Milano een fantastische set muzikale meuk. En nog betaalbaar ook. Hun produkten kenmerken zich vaak door 2D vinyl stickers te combineren met 3D elementen. Dit maakt hun producten bijzonder levendig. Het is soms bijna alsof Jimmy Hendrix in je keuken staat te spelen. Oordeel zelf!

It’s only Rock ’n Roll
De gitaar die half uit de muur komt en je vertelt dat het slechts Rock ’n Roll is, mag bij geen gitarist meer ontbreken in huis. Het liefst staat er standaard een halfvol glas whiskey op zodat je je de hele dag door als een ware rockster kunt gedragen. De ‘Smash Hit’ boekenplank is voor € 160,- verkrijgbaar via Yoox in oranje en zwart.

Retro
Terug naar de jarig ’80 met dit cassettedeck die net als de gitaar dienst doet als boekenplank. Verkrijgbaar in grijs en zwart voor € 109,-.

Cassettedeck boekenplankClothes Track
Ik ben zelf dol op woordspelingen. Wat een goeie naam dus voor deze muzikale kapstok die eruit ziet als een equalizer. Geen woorden meer aan vuil maken dus maak gewoon kijken. Kopen kan helaas even niet, want hij is uitverkocht.

Muzikale kapstokRockStable
De gitaartafel kan eventueel gecomplementeerd worden met de ‘guitray’, een drankdrager, maar staat ook in z’n eentje zijn mannetje. Verkrijgbaar voor € 280,-.

Gitaartafel RockStableDish Jockey
Ik twijfelde nog even of ik Mixr op mijn iPad zou gebruiken om drankjes te serveren, maar voor de luttele € 49,- die dit draaitafeldienblad kost, loop ik liever niet het risico op krassen.

Dish JockeyWine Jack
Last but not least. Sterker nog, misschien is de Wine Jack wel mijn favoriet uit de collectie. Het rek stelt de ingangen voor van je stereo en de flessen zijn de Tulp-stekkers. Je kan er 6 flessen wijn in kwijt en hij is te koop voor € 140,- via Yoox.

Wine Jack WijnrekWine Jack Wijnrek

Ook leuk om te lezen