Nieuwe ontwikkelingen in vouwgordijnen en jaloezieën

» Naar de shop

Wanneer je aan een drukke straat woont, je geen voortuin hebt en voorbijgangers zo vanaf het trottoir je woonkamer inkijken, heb je een paar opties:

1. Je doet de gordijnen dicht;
2. Je plakt van die melk transparante vellen op je raam;
3. Je doet de toch al niet zo mooie jaloezieën op een kier, zodat er wel daglicht naar binnen kan, maar je van buitenaf niets kan zien;

  Al deze opties zijn niet ideaal. En helaas, er bestaat geen wondermiddel. Maar we kunnen wel een goede nieuwe mogelijkheid bij je onder de aanbracht brengen: de Multishade van Multisol Raambekleding. Een combinatie tussen de functionaliteit van jaloezieën met de look van gordijnen. De Multishade bestaat uit twee lagen stof bestaande uit transparante en niet transparante banen. Net als als met jaloezieën, kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnen krijgt. Dus gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Hij wordt geleverd in drie verschillende breedtes en je kunt kiezen uit een ruim assortiment stoffen en kleuren. Zo kies jij de multishade die bij jouw interieur past.

  Multishade

  Multishade

  Multisol heeft onlangs een nieuw product gelanceerd, de Romana,  een modern vouwgordijn. Hij is leverbaar in een transparante en een verduisterende uitvoering en je zult geen stiknaden zien. Wanneer de Romana in zijn geheel geopend is, verdwijnt de stof in zijn geheel in een cassette. Hij is nog vrij nieuw en helaas, we hebben nog niet zoveel beeldmateriaal kunnen vinden.

  Romana

  Romana

  Ook leuk om te lezen