Vliegende Origamideken

» Naar de shop

Deze play-fold-bird is een mooie deken, zachte slaapzak en knuffelige vogel ineen. De in Kopenhagen wonende Michaela Weisskirchner-Barfod, werkend onder de naam Fabelab, heeft deze fantastische deken ontworpen om de creativiteit en fantasie van kinderen te bevorderen.

Kinderlijke fantasie
Volwassenen zien een mooie deken die in een vogel kan veranderen. Kinderen zien een vliegende deken die kan veranderen in een vogel die kan vliegen, een zwaan die kan zwemmen, een dinosaurus of een vliegtuig. Kinderen zien zoveel nieuwe dingen, de enige beperking is hun eigen fantasie.

Origami met stof
De play-fold-bird is geïnspireerd op de oude Aziatische origamitechniek in combinatie met Deense eenvoud. Door de gestikte patronen die fungeren als vouwlijnen en enkele goed geplaatste banden is de deken makkelijk te vouwen in een knuffelige vogel. Dat de vlakken ook in dikte verschillen maakt het vouwen nog makkelijker. In het begin kun je de deken gebruiken in de buggy of de wieg. Later kan je kind hem als speelmat of inspirerend stuk speelgoed  gebruiken. De deken volgt je kind dus in zijn ontwikkeling. Hij is verkrijgbaar in 6 kleurencombinaties.

Play fold bird van Fabelab

Play fold bird van Fabelab

Play fold bird van Fabelab

play fold bird van Fabelab

play fold bird van Fabelab

CC17
Play-fold-bird maakt onderdeel uit van de nieuwe Danish Crafts collectie CC17. Deze zal van 6-10 september 2013 getoond worden op de Maison & Objet beurs in Parijs bij stand B86 in hal 8.

Ook leuk om te lezen