5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Een ei hoort erbij! Het was natuurlijk altijd al heel leuk in de vorm van ontbijt op bed, maar nu is het mogelijk in een hele andere dimensie, namelijk de slaapkamer. Bij dit ei-achtige bed ‘LOMME’ zijn de standaard wetten van een plat design losgelaten en is een heel futuristisch geheel gecreëerd. Die opbergladen onder je bed kun je wel vergeten. Maar het ziet er oogstrelend uit naar onze mening. De gracieuze rondingen en het serene wit dat veel rust uitstraalt. Eigenlijk is hij helemaal niet in eerste instantie ontworpen vanuit een esthetisch oogpunt.
Lomme bed eivormig licht en geluidstherapieLomme, gezond ei
Twee jaar studie naar slaapproblemen gingen vooraf aan het design van dit bed. Het resultaat is dit ontwerp met lichttherapie, een geluidssysteem, massage en anti-magnetische velden. Het matras is van hoge kwaliteit, zonder veren. Je kunt zelfs nog voor een bijzonder matras kiezen: het heath mattress. Deze is voor mensen met rug en/of nekklachten of die leiden aan slapeloosheid.
Lomme bed futuristisch gezondheid slaapproblemen

Een aanwinst voor je slaapkamer, maar wellicht ook als relaxbed in de woonkamer, serre of zelfs tuin. Wij kunnen niet wachten. Prijzen en meer informatie kan je opvragen bij Thöny Collection.

Lomme bed tuin

Ook leuk om te lezen