5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Stoere astronauten vaas Starman

» Naar de shop

Had je dit jaar geen flauw idee wat je je vader moest geven voor Vaderdag en werd het weer iets sufs? Je zou kunnen zeggen dat ik net iets te laat ben met deze post, maar je zou ook kunnen denken: rúim op tijd – je kunt nu in ieder geval vast gaan sparen – voor het Vaderdagcadeau van volgend jaar! Deze stoere vaas van de twee iconische merken Seletti en Diesel is toch wel echt heel gaaf voor je vader! Of toch stiekem voor jezelf? Ach.. Wat maakt het uit.. Dat ‘ie helemaal te gek is; dat is duidelijk!

‘Space Life’

De Italiaanse merken Diesel en Seletti staan beide wereldwijd bekend om hun revolutionaire ontwerpen. Van deze samenwerking kun je dus ook wel iets spectaculairs verwachten! ‘Space Life’ is altijd een inspiratiebron voor de merken geweest. De fascinerende, mysterieuze wereld met ruimteschepen en technische details en bijzondere texturen inspireerden hen voor de ‘Cosmic’ collectie.

Starman vaas astronaut Diesel Seletti

Starman

In een ‘Cosmic’ collectie kan de astronaut natuurlijk niet ontbreken! De zeer imponerende ‘Starman’ is gemaakt van wit porselein. Het vizier is goudkleurig en zorgt voor een spacy effect! Het grappige is dat als je de Starman aankijkt je jezelf kunt zien in de weerspiegeling van het glanzende goud.

Vaas

De Starman is inderdaad een vaas. Zelf vind ik hem misschien wel het leukst zónder bloemen of takken, maar gewoon zo  – zonder toevoegingen – op tafel… Deze stoere astronaut is toch al een kunstwerk op zich?!

49794_03 22438407618_3334eb0fbd_b cosmic_diner_web-diesel

Ook leuk om te lezen