Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bronwasser’s Bricks bank van Palau

» Naar de shop

Robert Bronwasser ontwierp Bricks voor het Nederlandse designmerk Palau. Bricks is een modulair zitsysteem die in eerste instantie is ontworpen voor de zakelijke omgeving. Dit is echter typisch zo’n bank die ook voor mensen die veel thuis werken ideaal is.

Functies combineren
Bricks biedt namelijk de mogelijkheid om verschillende functies in één stuk meubilair te huisvesten, zoals loungen, eten, kletsen en werken. In de versie die wij op 100% Design zagen, zat er zelfs een module met stekkerdoos in. Ik zie het wel zitten…kind in de box, MacBook op het geïntegreerde tafeltje en schrijven maar!

Bank op maat
Het mooie aan zitbanken die uit modules opgebouwd zijn, is ook dat je precies de hoeveelheid bank kan nemen die je nodig hebt. Bovendien houd je de mogelijkheid open om in de toekomst uit te breiden of een andere functie aan je bank toe te voegen zonder ooit de hele bank te vervangen.

Vriendelijke vriend
Eco-fans zullen ook tevreden zijn. Bricks is niet alleen strak ontworpen, maar tevens gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout, textiel met het Eco-label Flower en bio-oliën als vervanging van aardolie dat in schuim wordt gebruikt.

Kortom, Bricks van Palau….niet alleen zakelijk, maar ook prive een aanrader! Op de site van Palau vind je een overzicht van verkooppunten.

Ook leuk om te lezen