5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Houten bankjes van Oscar Medley-Whitfield

» Naar de shop

Nee, deze banken staan niet speciaal voor de foto zo mooi te poseren. Wat wil het geval, deze meubelstukken zijn namelijk van elkaar afhankelijk. Door de verschillende hoogtes houden ze elkaar in evenwicht. Niet voor niets heet deze serie van Oscar Medley-Whitfield dan ook de Lean on Me familie.

Hoewel de drie meubelstukken van elkaar afhankelijk zijn, kun je ze wel op verschillende manieren inzetten. Zet ze op volgorde van klein naar groot en je hebt een originele boekenkast. Wat ook kan, is de middelste tafel inzetten als bureau, de kleine als stoel en de grote als opbergplank voor boeken. Gewoon door wat te stapelen.

Multi-inzetbaar
Het grote voordeel van deze meubelset is dat de bankjes door hun ranke en slanke postuur gezamenlijk niet een lomp geheel vormen. Hierdoor zijn ze op alle denkbare plekken te plaatsen, denk aan de studeerkamer, keuken, de slaapkamer, de hal en zelfs aan de tuin tijdens een zwoele zomeravond. Plaats er wat plantjes op of gebruik het als cocktailbar, et voilà, je hebt er geen kind meer aan!

Ook leuk om te lezen