5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Thuiskomen op de Lou Lounge

» Naar de shop

De Lou Sustainable Lounge Chair is een ontwerp van de Duitse designers Romin Heide (1983) en Hanna Litwin (1984). Beide studeerden zij Integrated Product Design in Coburg. In 2012 richtte zij samen het ontwerpbureau Famos op. Het ontwerpen van duurzame, aangename, bruikbare, eenvoudige en charmante producten is hun doel.

Lou lounge chair

Waar je ook bent, op de Lou chair voel je je altijd thuis. De warme (100%) Merino wollen zitting biedt warmte en comfort. Dankzij de speciale techniek van het breien zijn er dikke bollen wol ontstaan die je huid lijken te masseren.

Lou lounge chair Hanna Litwin en Romin Heide

Duurzaam

In deze stoel zijn alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen verwerkt. De zitting is bekleed met 100% Merino wol. De onderzijde en achterzijde van de stoel zijn met een katoenen stof bekleed. De poten van de ‘Lou’ zijn van massief essenhout.

Grappig detail

Als je naar de achterkant van de stoel kijkt zie je dat er een subtiel ritsje zit. Zodra je het ritsje opent ontdek je een handige, kleine opbergruimte voor bijvoorbeeld je tijdschrift, i-pad of telefoon. Dat dit kleine vakje een gele binnenkant heeft vind ik een grappig detail!

Lou sustainable lounge chair FamosDuurzame Lou lounge chair van FamosBekleding Lou lounge chair van FamosDetail Lou lounge stoel van Famos

Ook leuk om te lezen