Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Clean desk policy van Pastoe

» Naar de shop

Als je, net als ik, regelmatig vanuit huis werkt, weet je dat privé en werk soms lastig te scheiden zijn. En dan heb ik het niet alleen over de immateriële scheiding. Ook fysiek lopen deze twee nogal eens ongeorganiseerd door elkaar. Met Pastoe kun je werk en privé nu naadloos in elkaar laten overlopen.

Met de kastelementen van Vision en Vision Elements kun je namelijk je ideale werkplek samenstellen en deze in je vrije tijd gemakkelijk onzichtbaar maken.

Je eigen ontwerp
Het ontwerp bestaat uit losse elementen in verschillende afmetingen waardoor je talrijke persoonlijke varianten kan maken. Zo creëer je met het moderne systeem je eigen (kantoor)meubel waar je snel je laptop, accessoires en papieren in opbergt.

Transformer
Vision Elements heeft een nieuwe maat van 13,5 cm hoog x 144 cm of 108 cm breed. Het element kan aan de wand worden bevestigd en worden ingevuld met een lade of klep.

Wanneer het element ondersteund wordt door een basis uit het bestaande Vision programma, kan de kast ook dienst doen als tv-kast, leestafel of dressoir. De deurtjes zijn bovendien greeploos en sluiten door middel van een modern druksysteem en snoeren en kabels verbloem je eenvoudig met de passende kabeldoorvoer.

De complete combinatie is verkrijgbaar vanaf €1580,-.

 

Ook leuk om te lezen