5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Stoel, kast, vaas én lamp

» Naar de shop

De twee Thaise ontwerpstudio’s THINKK en Studio 248 hebben hun creatieve krachten gebundeld, met als resultaat een vierdelige collectie bestaande uit een stoel, een kast, een lamp en een vaas. Ideaal voor een studentenkamer of de studeerkamer.

Inspiratiebron voor de ontwerpen zijn specifieke details tijdens alledaagse handelingen. Want, zo stellen de Thaise designers, tegenwoordig zijn ontwerpers vooral gericht op unieke vormen en materialen en hebben ze geen oog meer voor de functie.

ARMS chair
Om te beginnen met de ARMS chair… THINKK en Studio 248 hebben zorgvuldig de manier geobserveerd waarop mensen op stoelen zitten. Tijdens deze observatie vonden ze vooral de armsteun een interessant object, et voilà: de ARMS chair werd geboren. Deze multi-armsteun stoel is speciaal gemaakt voor diverse zithoudingen, waardoor de stoel uniek is voor elke gebruiker, ondanks zijn eenvoudige vorm.

7-day-closet
De “7-dagen-kast” is ontworpen naar aanleiding van overvolle kledingkasten met kleding die we zelden dragen. Hang de kleding die je wel draagt in deze kast en het uitzoeken van je dagelijkse outfit is een eitje. Aan de stok kun je langere jurken en broeken kwijt en in de lades is plaats voor causaal outfits die je op kunt vouwen.

Merging Top vase
Ken je de houten tol van vroeger nog? Daarop zijn deze twee vazen geïnspireerd. Ze verschillen van elkaar in vorm en maat, maar zijn ook te verenigen tot een vaas. De kleine vaas kan namelijk op de grote vaas worden gekoppeld. Bloemschikken maar!

Crane lamp
Het vierde ontwerp van THINKK en Studio 248 is een lamp geïnspireerd op – je raadt het al – een hijskraan. Net als een kraan is de lamp verschillende kanten op te draaien.

 

Ook leuk om te lezen