5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tools desk light: poezie met linealen

» Naar de shop

DH PH (Den Herder Production House) is natuurlijk vooral bekend als producent van Maarten Baas. Naast deze stevige vriendschap en samenwerking, werken Bas den Herder en zijn team ook aan producten van andere ontwerpers die vakmanschap en uniciteit hoog in het vaandel hebben. In dat verhaal past deze Tools desk light van Fabien Dumas, samen met DHPH, perfect natuurlijk.

Lichtobject en kunstwerk

De Tools desk light is product design dat genoegelijk tegen kunst aanschurkt. Creatief met linialen. Wij zijn fan. Een bureaulamp voor elke werkplek, maar vooral die plek voor de echte creatieven onder ons, stoeren, kunstliefhebbers of people die graag een permanente smile op hun gezicht hebben.

Tools light clamp Fabien Dumas DHPH - Gimmii

Tools desk light van Fabien Dumas & DHPH

Het lichtobject ‘Tools desk light’ krijgt zijn functie door elementen als linialen, lampfittingen en andere materialen vakkundig door elkaar te jongleren. Dit alles gebeurt vakkundig met de hand in de werkplaats van DH PH. Door de liniaalarm bij te stellen, kun je de lamp in elke positie manoeuvreren die je gepast lijkt. Pak de lamp bij zijn kop, richt die hoe je wilt en dan is er blijdschap alom. 

Poëzie

Fabien Dumas geeft ons nog een kijkje in zijn creatieve brein: “Combining this incomparable mix of materials into a narrative design is an invocation to poetry. The poetry of making, collage-ing, and prototyping.” Een op een eerste gezicht zo stoere lamp, heeft ook een heel diepgaande poëtische lading dus. Nice!

Tools bureaulamp in de Gimmii shop

Gimmii is trots de producten van Den Herder Production House te voeren in de Gimmii shop. Koop de Tools desk light en bekijk ook de andere producten van DH PH.

Tools light DHPH Fabien Dumas - Gimmii

Ook leuk om te lezen