5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wederom een 2-in-1 ontwerp. Ditmaal de Petro van ontwerper Yopi Djauhari. Een stijlvol rek dat niet alleen helpt om je tijdschriften te ordenen, maar ook nog eens een warme sfeerverlichting biedt middels een rood voorzetstuk. Slim, multifunctioneel en trendy!

In de spotlights
De Petro heeft qua ontwerp het meeste weg van een spotlight zoals je die in theaters tegenkomt. Of misschien doet hij je denken aan een oversized bewakingscamera? Ik vind hem in de verste verte echter niet lijken op een tijschriftenhouder of lamp. Zeg nu zelf, het rooster waar de tijdschriften in geplaatst horen te worden, lijkt meer op een ventilatierooster. Maar eigenlijk maakt hem dat ontzettend leuk en ongewoon.

Kosten- en tijdbesparend productieproces
Het productieproces is vrij simpel en daarmee kosten- en tijdbesparend. Met behulp van lasertechniek wordt het roestvrij staal gesneden. Vervolgens wordt hij met behulp van een pers in de juiste vorm gebogen en wordt er een minimum aantal schoreven gebruikt om hem vervolgens in elkaar te zetten.

Wat de Petro precies moet kosten is niet bekend. Voor meer informatie kun je op de profiel pagina van Yopi Djauhari op Coreflot kijken.

Bron: Picocool

Ook leuk om te lezen