Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Werklunch aan de Offset van Tomás Alonso

» Naar de shop

De hedendaagse werkgewoonten veranderen en de scheidingslijn tussen thuis en kantoor vervagen steeds meer. Met dat idee heeft Tomás Alonso voor Maxdesign de werktafel Offset ontworpen. Zo op het eerste gezicht misschien een simpel ontwerp, maar voeg er een paar functionele accessoires aan toe en de tafel stijgt meteen in waarde.

Scheidingselement
Om de accessoires functioneel in te zetten, heeft Alonso eerst een tafel gemaakt die bestaat uit twee basiscomponenten. Doordat er ruimte is gemaakt tussen de twee tafelbladen, kan er een scheiding worden gecreëerd door middel van een scheidingselement. Wordt de tafel bijvoorbeeld gebruikt in een kantoor aan huis, dan is het denkbaar om er een werkplek én lunchplek van te maken.

Meerdere mogelijkheden
Ook kan de scheidingscomponent ingezet worden als boekensteun of als werkruimte voor een tweede persoon. Het is maar net wat de gebruikerswensen van de gebruiker zijn. Zelfs met de lampen kan geschoven worden.

Door zijn functionaliteit is Offset eigenlijk niet alleen geschikt voor het kantoor aan huis, maar misstaat die ook niet in de woonkamer. Zelfs een saaie kantoorruimte fleurt er meteen van op. Vergaderen was nog nooit zo gezellig…

Foto’s: Alberto Parise

Ook leuk om te lezen