5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kan het nog zuiniger?

» Naar de shop

De Kelvin LED van Flos is een strakke, zeer verfijnde en tijdloze bureaulamp. Ontwerpers Antonio Citterio & Toan Nguyen gaven het vierkante kopje 30 energiezuinige LED-lampjes mee, die een prettig, warm licht verspreiden. Bovendien is het licht naar eigen wens af te stellen. De arm van de lamp is zeer flexibel en ook het kopje van de Kelvin is kantelbaar.

Daglichtsensor
De Kelvin LED is al zeer aantrekkelijk qua energieverbruik, maar het kán nu nóg zuiniger! De zeer succesvolle Kelvin LED heeft er een ‘broertje’ bij gekregen; Kelvin LED Green Mode. Deze nieuwe versie heeft een daglichtsensor, waardoor hij zich geheel automatisch aan het omgevingslicht kan aanpassen. Het is tevens mogelijk om de lamp zelf te dimmen; er zijn 3 standen.

Kwaliteit
De kwaliteit van de Kelvin LED en de Kelvin LED Green Mode zijn vergelijkbaar. De LED’s gaan volgens de fabrikant een levenlang mee, zonder veel kwaliteit te verliezen. De LED-lichtjes stralen warm (2800K) licht uit en zijn daarmee vergelijkbaar met een halogeen lichtbron.

 

 

 

 

 

Ook leuk om te lezen