Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Looplamp Guidelight voor elk avontuur

» Naar de shop

Als je naar een bijzondere lamp op zoek bent mag deze lamp zeker niet missen op je lijstje; de Guidelight van Weltevree. Het is een inventieve looplamp voor binnen en buiten, die verlicht naar jouw persoonlijke wensen. De Guidelight is een zaklamp, werklamp en sfeerlicht in één. Heel leuk om hem een aai over zijn bol te geven, waardoor het licht van zacht sfeerlicht verandert in fel werklicht.

Sfeerlicht, werklamp en zaklamp

Guidelight is een looplamp en begeleiding van veel mooie activiteiten, zoals ontspannen in je Fieldchair bij de Outdooroven bijvoorbeeld. Je kunt hem gebruiken als sfeerlicht, maar ook als lichtbundel/zaklamp/werklamp. Zet hem op tafel om te werken of juist in om gezellig bij te eten. Super handig is dat je hem ook heel makkelijk kunt ophangen.

Weltevree Guidelight Green Camping

Handig en aaibaar

Weltevree ontwierp met deze Guidelight een aaibaar product dat zich graag laat meenemen naar een nieuwe bestemming. Een lichtbron die onderweg dienstdoet als zaklamp en die zich eenmaal op de eindbestemming ontpopt als sfeervolle verlichting. De Guidelight is voorzien van een dimbare LED-lamp welke op te laden is via een (telefoon)lader met micro USB-aansluiting.

Te koop online bij gimmii

Gelukkig is deze te gekke Guidelight lamp te koop in de gimmii shop in de mooie kleuren rood en olijfgroen. Kijk daar ook voor alle extra specificaties.

Guidelight Weltevree Rood Groen Looplamp Gimmii
Weltevree Guidelight Looplamp Bymashabakker Weltevree Guidelight Lamp Photomashabakker Guidelight Sfeerlamp Looplamp Werklamp Weltevree Photocredit Mashabakker
Weltevree Guidelight Re Skateboard Werken Verlichting Mobiel

 

Weltevree Guidelight Green Reading Kids Gimmiishop

 

Guidelight Bbq Looplamp Weltevree Sfeerlicht Diner Outdoor

Ook leuk om te lezen