Luxe en welness in je achtertuin

» Naar de shop

Voor wie niet kan wachten tot de sneeuw gesmolten is en de zon ons weer verwarmt, zijn de buitenbedden en lounge elementen van Senses prettig om bij weg te dromen en alvast in de stemming te komen. We laten er drie aan je zien, en dan begin ik met de goedkoopste. De Gazebo Kuta is de meest basic van de drie en net als de lounger gemaakt van kokosnoot hout. De Gazebo Kuta is verkrijgbaar vanaf € 1990,-

senses

Mijn favoriet is absoluut de Lounger. Hij is gemaakt van kokosboom hout, makkelijk in elkaar te zetten en voorzien van drie laklagen en een ideaal ligbed voor wanneer je een zwembad hebt. Voor het dak kun je kiezen uit parachute stof of Sunbrella ® Fabric. Optioneel kun je kiezen voor een matras, kussens en een winterhoes. De Lounger is verkrijgbaar vanaf € 3990,-.

starlight lounge

De Starlight Lounge is gemaakt van teakhout en heeft een garantie van twintig jaar. Je kunt kiezen uit een canvas dak of Sunbrella ® Fabric. Optioneel kun je kiezen voor een tafel, banken, kussens en matrassen. Hij is verkrijgbaar vanaf € 9990,-.

Ook leuk om te lezen