Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Naar buiten met MissoniHome

» Naar de shop

Morgen is het zo ver en wordt Milaan overspoeld door duizenden en duizenden designliefhebbers van over de hele wereld. Op zoek naar de nieuwste meubels voor binnen en buiten, keukens en badkamers, kleuren en materialen. Ook de binnenstad doet mee. Hier hebben veel Italiaanse meubelfabrikanten hun vaste showrooms. Maar ook modelabels als Diesel, Armani, Dolce & Gabbana, Dirk Bikkembergs en Missoni zetten hun deuren open.

Missoni staat sinds jaar en dag bekend om haar fantastische stoffen waar de kleuren vanaf spatten. Nieuw is hun outdoor-collectie, met zit- en ligkussens, badlakens en opvallende parasols. De MissoniHome collectie laat een mix zien van de bekende Missoni-look met nieuwe, onverwachte patronen: iconisch, luxueus en ritmisch. We zien zowel gedurfde bloempatronen als meer geometrische motieven. De kleuren zijn haast hypnotiserend.

Van mode naar design
Zelf zegt ontwerpster Rosita Missoni hierover: ‘Ik ben nog steeds dezelfde Rosita. Ik heb mijn focus slechts verschoven van mode naar design. Ik wil het interieur doordringen van dezelfde waarden, dezelfde Missoni-stijl. Ik koester de emoties die voortkomen uit een onbedorven omgeving. Spontaniteit en natuur geven me inspiratie. Het gebruik van natuurlijke materialen voor zelfs de meest geraffineerde geweven patronen intrigeert me.

De nieuwe outdoor-collectie geeft deze visie absoluut weer. De kracht van de natuur gaat hand in hand met het elegante design dat de Missoni-naam zo bekend maakte: romantisch en uitdagend, zacht en intens, retro en toch modern. Of het in Milaan nu gaat regenen of niet, op de stand en in de showroom van Missoni krijgt je humeur vanzelf een enorme boost.

MissoniHome

Ook leuk om te lezen