5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

SWON Design: Glaswerk voor de tuin

» Naar de shop

Iets moois voor de tuin en een écht statement, daar waren we naar op zoek, toen we stuitten op SWON Design. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van glasblazen, handgeblazen neonlicht en industrieel ontwerp. Hun doel is om sculptureel glas en verlichting te creëren dat uniek en origineel is.

De uitdaging is de kunst van het ontwerpen van glascreaties en handblazen van neonlichten, naar een hoger niveau tillen, of het nou een glazen wand is of een neonlicht-installatie. Het resultaat moet het publiek het echte wow-gevoel geven.

Bij mij is dat in ieder geval gelukt! In de roestvrijstalen vijver vind je drie stenen van glas die samen de vis vormen. De glazen stenen zijn verankerd in een metalen frame en overdekt met zwarte rivierstenen en amberkleurig glas. De verlichting onder het glas geeft de mooie warme gloed voor ´s avonds.

Cascade glazen muur van SWON Design

Cascade, een andere creatie van SWON, is een glazen wand gelegen in een grote aangelegde tuin aan de oevers van het meer Ontario in Toronto. Het is opgebouwd uit 77 blokken glas in verscheidene tonen aqua groen/blauw en de textuur simuleert stromend water. Zoals je kunt zien is er ook een echte soort waterval in gebouwd. Mmm, in het klein zou hij prachtig staan in de tuin van mijn volgende huis!

Bron:design-milk

Ook leuk om te lezen