Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Romantische tuinmeubelen

» Naar de shop

Het tuinmeubilair van Dots ’n Stripes neigt naar een suikerspin op de kermis wanneer ze gevuld met roze kussens in een nieuwbouwtuin staat. In een bourgondische tuin met veel bomen en een kleine wijngaard beginnen deze tuinmeubels echter te stralen. Als een goede wijn die pas na een half uur ademen zijn werkelijke aard laat zien!

Frankrijk in je achtertuin
De zonnige collectie van Dots ’n stripes is dan ook ontstaan door de herinneringen van Irina Barneveld aan de heerlijke vakanties met familie en vrienden in o.a. Ibiza en Zuid-Frankrijk. Een lange lunch met elkaar en daarna een siësta in de schaduw op een daybed. Op een warme zomeravond borrelen met vrienden op een van de lounge-set. Irina heeft dat vakantiegevoel naar Nederland gehaald met haar romantische tuinmeubelen van Dots ‘ Stripes. Wij hebben onze keuze voor dit zomerseizoen in ieder geval al gemaakt. Het wordt een eiken eettafel met twee bankjes waarvan 1 zonder leuning.

Eettafel en bankjes van Dots 'n StripesEten op eiken
Onze keuze voor een eiken eettafel in white wash, met regenlatjes en een schulprand (dat mooie romantische randje) komt op € 678,-. Let wel: zonder het romantische randje is deze tuintafel € 150,- goedkoper, maar verliest hij wel een groot deel van zijn charme. Het tuinbankje zonder leuning komt op € 428,- en met leuning op € 654,-.

Afmetingen eettafel; 185x85x75, geschikt voor 8 personen.
Afmetingen bank; 180x50x45 (matrasmaat 160×50)

Ambachtelijk, milieuvriendelijk en puur
De (tuin)meubels van Dots ’n Stripes zijn handgemaakt en worden gekleurd zonder gebruik van chemische middelen, maar met natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld kalk. Bij elk houten meubel dat je aanschaft bij Dots ’n Stripes planten zij bovendien een boom. Het hout dat zij zelf gebruiken komt natuurlijk alleen van speciaal aangeplante bossen! En de bekleding is gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen (100% katoen en linnen).

Als je het tuinmeubilair van Dots ’n Stripes eerst in levende lijve wilt zien voordat je tot aanschaf overgaat, kun je onder andere terecht op de volgende fairs:

Lentebeurs in Maastricht van 13 t/m 18 april
Olmenhorst Voorjaarsfair van 21 t/m 24 mei in Lisserbroek
Countryfair Hoekse Waard van 2 t/m 4 juli

Daybed tuinmeubel van Dots 'n StripesRomantische bank voor in de tuin van Dots 'n Stripes

Ook leuk om te lezen