5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Garden with a view

» Naar de shop

De eerste zomerse dagen hebben we dan eindelijk gehad. Mensen willen weer naar buiten, bloemetjes planten en het tuinmeubilair wordt weer voor de dag gehaald. Gelukkig zijn er steeds meer mooie designstukken te vinden voor de tuin, zodat je uitzicht op de tuin ook mooi is.

With a View
In Denemarken is dit jaar een nieuw merk opgedoken ‘With a View’. Dit merk verkoopt buitenmeubilair en kiest met zorg haar ontwerpers uit. Het probeert een verhaal te vertellen over verantwoordelijkheid nemen voor de wereld waar wij in leven. Elk detail in de ontwerpen is met respect en weloverwogen geproduceerd. Ze gebruiken alleen hout wat voor handen is in Scandinavië zoals eiken, essen en dennen, welke met de jaren mooier wordt.

Beddo
Hoe relaxed is het om lekker in het zonnetje op deze ‘Beddo’ te liggen in de tuin. Het is een ontwerp van Christina Liljenberg Halstrom. Het is gemaakt van eikenhout, wat heel geschikt is voor buitengebruik en wordt geleverd met een losse matras. Het oppervlak is gebreid en gemaakt van 100% polyester. Doordat het kussen van een weerbestendig materiaal is gemaakt kan het buiten blijven in alle weersomstandigheden.

Beddo van Christina Liljenberg Halstrom

Cover_Up
Een ander ontwerp van Christina Liljenberg Halstrom is de ‘Cover_Up’. Het is een stoel met een eikenhouten constructie en een quilt die fungeert als bekleding en deken, wat met de soms frisse Nederlandse zomeravonden geen overbodige luxe is. De quilt is geweven met het weerbestendige textiel Barriere en gevuld met natuurlijke kapok vezels, die geen water kan absorberen en daarom uitermate geschikt is voor buiten.

Cover_Up van Christina Liljenberg Halstrom

Cover_Up van Christina Liljenberg Halstrom

Ook leuk om te lezen