5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Om stil te staan bij de verjaardag van een van mijn favoriete design klassiekers schreef Vitra UK een wedstrijd uit voor de ultieme customised Panton Chair.

Er kwamen zeer uiteenlopende inzendingen binnen! Toch blijkt eens te meer dat er niets valt af te doen of toe te voegen aan een ware klassieker.

De versie waarin de stoel is omgedoopt tot bijzettafel met de ijsbeer is een van de meest verrassende, al zitten er nog meer ‘bijzondere’ sculpturen tussen. Mijn ouders hadden de kinderstoel versie in huis gehaald. Als kind heb ik de stoel ook omgedoopt tot racewagen, hobbelpaard en trap.

Onverwoestbaar en tijdloos. Mijn kinderen zullen er ook weer genieten, dat weet ik zeker.

Een overzicht van alle ontwerpen vind je op Facebook!

panton

panton_02

panton

Ook leuk om te lezen