5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Alternatieven voor de traditionele openhaard

» Naar de shop

Bij mijn ouders brandt de openhaard in de winter wekelijks. Heerlijk! En helemaal met kerst draagt het enorm bij aan de knusheid en gezelligheid. Helaas is voor veel mensen een openhaard een onbetaalbare luxe als er niet al een rookkanaal in het huis aanwezig is. En wat als je gaat verhuizen? Je openhaard neem je niet makkelijk met je mee…of toch wel?

Alternatieven
De laatste tijd hebben we namelijk al meerdere keren aandacht besteed aan goede alternatieven. Zo is bio ethanol een goede brandstofvervanger voor mensen die graag een openhaard willen maar geen rookkanaal hebben. De mogelijkheden zijn daardoor oneindig en het leuke ervan is dat je ook niet meer gebonden bent aan traditionele vormen.

Openhaard zonder rookkanaal
Neem nu deze Cupola van Vauni. Een openhaard die je even makkelijk aan de muur bevestigt als een flatscreen televisie en waaruit goed blijkt dat de sky the limit is op dit gebied. Want hij is niet alleen functioneel, het is ook een mooi ornament voor aan de muur. En de veiligheid? Wel, de brander beschikt over een absorberende functie wat betekent dat hij de vlammen onder controle houdt. Gemaakt van lichtgewicht aluminium en verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart heb je de Cupola al in huis vanaf omgerekend € 1400,-.

Ook leuk om te lezen