Beeldschone vrouw van Artifort

» Naar de shop

De zitbank Reflex van Artifort is als een beeldschone vrouw die óók nog sportief is én botte grappen kan maken met je vrienden. Zo’n alleskunner waarvan je denkt dat ze niet bestaan.

Mannetjeputter
Reflex is een modulaire bank waarop je samen televisie kan kijken, maar waarmee je ook die televisie de rug toekeert om een boek te lezen. Een bank om een goed gesprek op te voeren óf om lekker lui tegen elkaar aan te hangen.

Een bank die bovendien met de seizoenen en je interieur mee kan veranderen én die je een extra groen gevoel geeft omdat hij 100% recyclebaar is. Het klinkt bijna too good to be true!


Modulair

De Reflex is enorm flexibel met haar losse zitelementen en afneembare hoezen. De zitelementen zijn naar wens te plaatsen, te draaien en te verplaatsen op het onderstel, maar ze kunnen ook los op de grond geplaatst worden. De hoezen zijn bovendien los te bestellen en zelf te verwisselen. Je kunt dus naar hartenlust spelen met de vorm en uitstraling van de Reflex.


Gewoon lekker zitten

Bij het ontwerp van de Reflex is rekening gehouden met verschillende comfortwensen. Je hebt namelijk de keuze tussen een laag en een hoog frame, waardoor de zithoogte 42 of 46cm is.

Daarnaast heb je de keuze voor een zitelement met een lage rug en een luie zit, en een zitelement met een hogere rug en actievere zit. Voor ieder wat wils dus.

 

Ook leuk om te lezen