Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Met de Bobo bepaal jezelf hoe je zit

» Naar de shop

De Bobo bank van de Belgische ontwerper Michael Kruijne tilt het begrip naar een heel ander niveau! In een mum van tijd tover je hem van een normale bank om in een absoluut lounge/bioscoop meubel!

Zuiver design
Michael Kruijne maakt deel uit van het Nederlandse Zuiver. Hij studeerde productontwikkeling en later architectuur. Het ontwerpen van meubels zit volgens hem dan ook precies tussen architectuur en productontwikkeling in. Michael Kruijne kwam op het idee om de Bobo bank te ontwerpen toen hij zelf op zoek was naar een nieuwe bank. Toen hij er geen een kon vinden die hij lekker vond zitten, besloot hij er zelf maar een te ontwerpen met de Bobo als fantastisch resultaat.

Een veelzijdige bank
De Bobo bank mag gerust veelzijdig genoemd worden. Hij bestaat uit verschillende elementen die zo gevormd kunnen worden dat de ene persoon op de bank kan liggen, terwijl de andere zit. De grijskleurige bank vind ik persoonlijk iets te somber, gelukkig staat daartegenover staat een bank waar de kleuren er vanaf springen! Misschien een beetje te…?

Voor meer informatie kijk je op Zuiver of de website van Michael Kruijne.

Bobo bank van Michael Kruijne voor Zuiver

Bobo bank van Michael Kruijne voor Zuiver

Bobo bank van Michael Kruijne voor Zuiver

Bobo bank van Michael Kruijne voor Zuiver

Ook leuk om te lezen