Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Als één schaap over de dam is volgen er meer luidt het gezegde. Dat lijkt soms ook op te gaan voor ontwerpers, want de ‘boom’ als inspiratie zien we geregeld terug komen. En ze lijken allemaal wel iets op elkaar.

Winterboom
Dat neemt natuurlijk niet weg dat het fantastische ontwerpen kunnen zijn, zo ook deze prachtige boom boekenkast van Twentyfirst. Een simpel maar zeer ongewoon ontwerp die luistert naar de naam Wintertree, een logische naam aangezien de bladeren natuurlijk ontbreken.

De Wintertree wordt geleverd in wit en donker bruin,  kleuren die eenvoudig zijn te integreren in vrijwel elk type interieur.  Op de eerste foto zie je hoe mooi twee Wintertrees samen worden gebracht. Ideaal wanneer je een grotere ruimte hebt en wat meer creativiteit zoekt zonder dat het al te opzichtig of druk wordt. Ik ben fan, ondanks het feit dat ik ‘boom’ ontwerpen wel erg vaak tegenkom.

Voor meer informatie kijk je op de website van Twentyfirst.

Wintertree boekenkast in de vorm van een boom van TwentyfirstWintertree boekenkast in de vorm van een boom van TwentyfirstWintertree boekenkast in de vorm van een boom van Twentyfirst

Bron: Freshome

Ook leuk om te lezen