Echte bloemen in meubels

» Naar de shop

Een meer tastbare combinatie van design en natuur kun je je eigenlijk niet bedenken dan deze bloemen meubels. Een plant of een bosje bloemen is vrij normaal, maar natuur in je meubels? Dat is uniek!

Baby´s breath
De Londense designer Asif Khan werd door het ´Design Museum of London´ uitgedaagd iets speciaals te doen met planten die je lokaal in Londen vindt. Khan koos voor de plant Gypsophila, ook wel bekend als ´Baby´s breath´. Zouden die nou eigenlijk lekker of juist niet zo lekker ruiken?

Harvest
Het resultaat is in ieder geval ´Harvest´een adembenemende meubel serie, waarbij het stevige samengaat met het delicate van de bloemen. Degelijke en misschien wat saaie meubelstukken worden zo echt spectaculair. De planten kunnen gebruikt worden nadat ze in een ´vries-droog kamer´ zijn geweest. Ik laat verder de foto´s voor zich spreken.

Bloemenstoel Asif Kahn   plant Londen design natuurBloemenstoel Harvest baby´s breath natuur ontwerp kunstBloementafel Harvest Asif Kahn natuur in je interieur meubelsBaby´s breath   Gypsophila locale plant Londen gebruikt door Asif Kahn voor planten meubels harvest

Ook leuk om te lezen