Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Groot, groter grootst en dus zeker niet bedoeld voor de klein behuisden zijn deze Pnoe speakers van Arcadian Audio. In de vorm van een rond gevormde hoorn levert de Pnoe een sublieme geluidskwaliteit af.

10 jaar ploeteren
Voor Arcadian Audio is de Pnoe hoorn collectie het resultaat van 10 jaar ploeteren om een hoorn speaker te ontwikkelen zonder compromissen te sluiten. Ze zijn ontworpen met het doel om de meest vloeiende geluidsgolf te creëren waarin elk obstakel wordt vermeden. De Pnoe is gemaakt van fiberglas en speciale dempende materialen in de vorm van een sandwich. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit AER MD3B driver.

Audiofielen en design liefhebbers
De Pnoe speakers zijn, mede door hun omvang, het beste geschikt voor ruime kamers waarbij de afstand tussen de speaker en de luisteraar tenminste 3 meter is. Voor audiofielen die tegelijkertijd liefhebber zijn van design is de Pnoe een absolute must om in huis te hebben. De standaarkleuren voor de hoorn zijn zwart en ivoorwit. Voor de overige onderdelen kun je kiezen uit een grote variëteit kleuren.

Voor meer informatie kijk je op de website van Arcadian Audio.

Pnoe hoorn speakers van Arcadian AudioPnoe hoorn speakers van Arcadian AudioPnoe hoorn speakers van Arcadian AudioPnoe hoorn speakers van Arcadian Audio

Bron: Born Rich

Ook leuk om te lezen