5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Hoof SW2 van Samuel Wilkinson

» Naar de shop

Bij de Hoof SW2 tafel van Samuel Wilkinson draait alles om de poten. En dat is ook niet vreemd, want die lijken verdacht veel op geslepen potloden. Maar aan potloden heeft Wilkinson niet direct gedacht toen hij de tafels ontwierp.

Hoefsmid
Nee, de ontwerper uit Londen heeft zich laten inspireren door geschilderde stoelen waarvan het einde van de poten altijd onbeschilderd zijn om beschadiging te voorkomen. Daarnaast dacht Wilkinson ook aan de hoeven van een paard nadat er een hoefsmid langs is geweest. Zo is de tafel eerst geschilderd en vervolgens geslepen in de huidige staat.

Uiteraard heeft Wilkinson zich ook gefocused op het tafelblad. De randen hiervan zijn schuin afgesneden. Dit geeft de tafel volgens de ontwerper een voelbare uitstraling. Wij voegen daar graag simpel en speels aan toe, want dat straalt deze tafel eveneens uit. Bovendien is hij makkelijk te combineren met andere meubels.

Verkoopinformatie
De Hoof SW2 is gemaakt van massief eiken, met geborsteld oppervlak in grijs, zwat, naturel of wit gepigmenteerde olie. Je kunt daarnaast kiezen uit twee afmetingen, vanaf 50 centimer doorsnee. De tafel zijn kosten € 330.

Ook leuk om te lezen