Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kerst met Glas Italia

» Naar de shop

Onlangs kregen wij een mail van Glas Italia waarin zij een aantal producten hadden geselecteerd die zij zeer geschikt vonden als kerstkado. Waarom nu deze producten weten wij niet. Wat wij wel weten: het is weer die tijd van het jaar, Kerstmis komt eraan en alles wat een prijskaartje heeft is een potentieel kerstkado. En dat is ook niet erg, het is gewoon een manier om je producten nogmaals onder de aandacht te brengen. En dat doen wij graag met een aantal producten van Glas Italia. Opgericht in 1970, heeft Glas Italia zich vanaf het begin toegelegd op designs waarin glas wordt verwerkt. Gedurfde ontwerpen voor spiegels, accessoires, tafels en kasten gaan ze niet uit de weg.

Lowtable

Low Table van ontwerpster Johanna Grawunder. Deze lage tafel is helemaal terug naar de hippietijd. Kleur in de sombere dagen! In transparant roze, oranje en geel gekleurd glas.

tuttifrutti

Tutti Frutti is een ontwerp van ontwerper Piero Lissoni. Een magazine houder in extra licht transparant glas van 10mm dik. Ook verkrijgbaar in gelakt glas

Zo, nu hebben wij je alvast een beetje op weg geholpen voor een leuk kerstkado. Hou Gimmii.nl de komende tijd zeker in de gaten voor meer kersttips!

Ook leuk om te lezen