5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kids tafel en stoelen

» Naar de shop

Een idee voor ouders die niet zo groot behuisd zijn, maar eigenlijk ook als je meer ruimte hebt is dit Offi ´Paket´ Tafel en Stoelen een zeer functionele, compacte kindertafel en stoelenset die ook nog eens goed in je interieur past.

Kleiner en groter
Deze tafel en stoelenset heeft een strak design, en ook uitbreidings- en verstopmogelijkheden. Let vooral ook op de handige manier waarop de stoelen kunnen worden opgeborgen. Hierdoor kan de combinatie in een heel klein hoekje staan. De tafel kan ook uitgeklapt worden zodat ook alle neefjes, nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes kunnen mee eten.

Oranje boven
Het Offi Tafel en Stoelen pakket is te krijgen in antraciet grijs, wit óf oranje en gemaakt van gelamineerd berken multiplex en gepoedercoat metaal. Voor de tafel moet je aan omgerekend zo´n € 400 denken en de stoelen kosten per set van twee circa € 200. De kindermeubelen zijn online te bestellen via Offi. Offi heeft ook retailers in Europa, helaas niet in Nederland, maar wel in Parijs, Hannover, Konstanz, Madrid en Sheffield.

Kids tafel en stoelen uitgeklapte tafelKids tafel en stoelen pakket compact opgeborgen offi pakket

Ook leuk om te lezen