5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Op de 2010 NeoCon beurs in Chicago presenteerde de Amerikaanse fabrikant Loewenstein de Stryde collectie van ontwerper Michael Wolk. Indrukwekkend, ademloos, stijlvol klassiek; het zijn zomaar een paar van de dingen die door mijn hoofd schieten bij het zien van de foto’s.

Net een piramide
De Stryde Collection doet denken aan de populaire internationale lounge stoelen uit het midden van de vorige eeuw. Gekenmerkt door strakke, eenvoudige vormgeving met interessante piramide hoeken. Een combinatie van hout met stof geven het een klassieke uitstraling. Een geleidelijk taps toelopende stoel met een gestroomlijnd silhouet en solide Black American Walnut poten creëert de perfecte moderne lounge ervaring. Je kunt naast dit solide Black American Walnut ook kiezen voor eiken- en beukenhout.

Voor meer informatie over deze fantastische collectie kijk je op de website van Loewenstein.

Stryde collectie van ontwerper Michael Wolk voor LoewensteinStryde collectie van ontwerper Michael Wolk voor LoewensteinStryde collectie van ontwerper Michael Wolk voor LoewensteinStryde collectie van ontwerper Michael Wolk voor Loewenstein

Ook leuk om te lezen