5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kussens voor kinderen

» Naar de shop

Voor de kids
Nou ja, niet alleen voor kids. Ze staan ook mooi als compositie in de woonkamer. En er komt een precies passend dienblad bij dat als snacktafel voor de kleintjes kan dienen, maar ook als koffietafel als zij weer naar bed zijn.

Milieuvriendelijk
In eerste instantie zijn deze Tea Pods flexibele meubelstukken. Je kunt ze in allerlei verschillende posities gebruiken en met wat fantasie zijn het dus stoeltjes, tafels, loungers of speelobjecten. Er zitten geen houten frames in, dus lekker zacht. Ze worden op maat gemaakt, dus kies je kleur! Er is verder een suède oplossing, maar ook een PVC-vrij vinyl voor het verlengen van de levensduur van de kussens. Handig ook in verband met vlekken: ook niet onbelangrijk met kids of onhandige mensen in de buurt. Het suède is gerecycled en het hout voor het dienblad komt van duurzame bosbouwprojecten: een klopje op de schouders van deze producent.

Tea Pods Iglooplay kussens voor kinderenHoe te krijgen?
De dichtst bijzijnde winkel waar de Tea Pods van Iglooplay te vinden zijn, is in Parijs. Maar je kunt ook even contact opnemen met Iglooplay in New York via info@iglooplay.com of +1 (718) 622-0047 voor prijs of orderinformatie.

Iglooplay Teapods

Bron: Iglooplay

Ook leuk om te lezen