5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Jouw “Favourite Things” in de spotlights

» Naar de shop

Scandinavisch design is functioneel, eenvoudig en puur. Alessi, iittala, Hay, Magis en Muuto zijn zeer gewilde Scandinavische merken, met prachtig strakke en eenvoudige ontwerpen.

Oosters tintje
Ontwerpkwartet Chen Karlsson pakt het net iets anders aan. Opgericht in het jaar 2009 door twee Aziaten en twee Scandinaviërs mengen zij Scandinavische minimalisme  met een Aziatische sfeer. Een van de resultaten daarvan is de lamp Favourite Things.

Spulletjes in de spotlights
Of het nu je dierbaarste souvenir of grappige prullaria is; met Favourite Things kun je een persoonlijke touch geven aan je interieur.

Via het gat aan de zijkant van de doorzichtige bak kun je jouw favoriete items in dit bijzondere interieurobject zetten. Op het moment dat je de verlichting aanzet, staan ze letterlijk in de schijnwerpers!

Favoriet product
In 2011 stond “Favourite Things” zelf in de schijnwerpers! De lamp werd bekroond tot het favoriete interieurproduct van Europa. Met maar liefst een 9,9 als eindoordeel won deze hanglamp de European Consumers Award. De jury noemde het één van de meest innovatieve en interessante creaties van 2011.

Chen Karlsson wordt in Nederland verkocht via o.a. Droog Design.

Ook leuk om te lezen