Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wegdromen op de My & Roo loungestoel

» Naar de shop

De Finse ontwerpstudio Woodnotes werd opgericht door textiel ontwerpers Ritva Puotila en Mikko Puotila. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verfijning van papier gesponnen garen. Een duurzaam en natuurlijk materiaal welke gemaakt is van hout en papiergaren. Dit materiaal wordt gebruikt bij alle producten van Woodnotes, zoals bij de aantrekkelijk ‘My & Roo’. Een eigentijdse stoel die nog het meeste weg heeft van een soort van zitzak. Maar de ‘My & Roo’ zijn comfortabele lounge stoelen van ontwerpster Ulla Koskinen. Bedoeld om lekker in te kunnen relaxen op zo’n druilerige zondagmiddag als vandaag.

Zacht en stevig
Door de materiaalkeuze en de vorm zijn ze zowel stevig als zacht tegelijk. De stoelen zijn bekleed met papier gesponnen garen uit de eigen collectie en de vulling is een mix van materialen die ervoor zorgen dat hij zijn vorm behoudt. De hoes is afneembaar en te vervangen, en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Innovatieprijs
De My is kleiner en bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een boek te lezen of TV te kijken. De Roo is langer en heeft meer weg van een divan die je uitnodigt om eens goed tot rust te komen. Op de IMM Cologne won ‘My & Roo’ Interior de Innovation Award.

De afmetingen van de My zijn 90x140x90 cm. Hij weegt 6 kg en is verkrijgbaar vanaf  €768,-.
De afmetingen van de Roo zijn 90x180x90 cm.  Hij weegt 8 kg en is verkrijgbaar vanaf  €978,-.

Voor meer informatie kijk je op Woodnotes.

Hiierlijk wegdromen op de My & Roo loungestoel van Woodnotes

Bron: Furfin

Ook leuk om te lezen