Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Spider Lounge stoel

» Naar de shop

Weet je nog wanneer je voor het laatst ontspannen in een comfortabele stoel zat in een modern interieur? Maar al te vaak gaat het ontwerp immers voor het comfort van meubels in de moderne inrichting. Maar niet bij de Spider Lounge van de Italiaanse ontwerper Giancarlo Vegni.

Poten van een spin
Het bijna onzichtbare frame doet denken aan de poten van een spin en vestigt de aandacht volledig op het brede zitgedeelte. Het geeft de stoel bovendien een solide en betrouwbaar uiterlijk. Aan de andere kant, het doorzichtige frame met haar ronde vormen doet me ook terugdenken aan de stijl van de jaren ’90, een stijl waar ik persoonlijk geen grote fan van ben. Ik hou toch van iets meer vrolijkheid. Hoe dan ook, de Spider Lounge stoel van Giancarlo Vegni speelt met je fantasie en biedt een comfortabele plek om even bij te komen na een lange dag.

De stoel is gemaakt van een acryl frame en de kussens zijn verkrijgbaar in wit of grijs leer of zwart satijn. De stoel is verkrijgbaar voor omgerekend € 1400,-. Voor meer informatie kijk je op de website van Fashion4Home.

Bron: Homedit

Ook leuk om te lezen