5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Marc Th. van der Voorn gimmii’s nieuwste aanwinst!

» Naar de shop

Vorige week verwelkomden we Franca de Jonge met open arme als gimmii’s nieuwste aanwinst. Vanaf vandaag mogen we met trots Marc Th. van der Voorn aan het rijtje toevoegen . Marc studeerde in 2001 af aan de Kunstacademie Minerva, Groningen, richting interieurarchitectuur. Datzelfde jaar richt hij AAN-UIT Lichtontwerpen op en legt daarmee de basis voor een loopbaan als zelfstandig ontwerper. Zijn eerste artikel over de Mikado kapstok van de Belgische ontwerper Nicolas Bovesse staat inmiddels online.

Gimmii is altijd op zoek naar slimme mensen met schrijftalent. Ben jij een professional of liefhebber die graag van zich laten horen en werkzaam is op het gebied van, gepassioneerd over of een bovenmatige interesse heeft in interieur, architectuur, en design? Stuur een mailtje naar onze redactie via redactie@gimmii.nl en wie weet ben jij de volgende die we introduceren!

Voor 2010 kunnen we jullie al beloven dat we wederom twee nieuwe bloggers zullen verwelkomen. Welke dat zijn houden we nog even geheim. Houd gimmii dus in de gaten!

Ook leuk om te lezen