Multifunctionele ehhh… ALLES!

» Naar de shop

Een meubel waarbij jij zelf bepaalt hoe je het gebruikt. Dat is denk ik de beste omschrijving van deze fantastische multifunctionele kubus.

Voor van alles en nog wat
Sandro Agosti, Raphael Steiner en Marc Zürcher hebben met behulp van Professor G. Eichinger, namens de ETH Zürich deze multifuntionele kubus bedacht. Het zorgt voor verlichting, doet dienst als koffietafel, je kan er allerhande zaken in bewaren en het is voorzien van wielen zodat je het overal in huis mee naartoe kan nemen. Oja, ook heeft het een oplaadpunt voor je mobiele telefoon.

De kubus is voorzien van klepjes die je kunt openen om er bijvoorbeeld een tijdschrift uit te pakken of een goede fles whiskey. Enfin, ik ga er vanuit dat je zelf genoeg kunt bedenken waarvoor je hem zou willen gebruiken.

Helaas hebben we niet kunnen vinden of en wanneer de kubus in productie wordt genomen.

Multifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafelMultifunctionele kubus: opbergsysteem, verlichting en koffietafel

Bron: Hometone

Ook leuk om te lezen