Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Mysterieuze alchemist lamp

» Naar de shop

Ik herinner me de vakken natuur- en scheikunde op de middelbare school nog goed. De kleine mysterieuze experimenten maakten het soms nog enigszins leuk, maar veel liever spijbelde ik. Ik was dan ook blij dat ik deze vakken na een paar jaar kon laten vallen.

De Alchemy lamp doet mij terugdenken aan die mysterieuze experimenten. Absoluut weer eens wat anders dan de doorsnee tafellamp. Hij is ascetisch en stijlvol en past daarom in elk modern interieur. De Alchemy lamp is gemaakt van met satijn nikkel afgewerkt metaal. De glazen diffuser bevat vele kleine bollen. Je kunt zelf de kleur en intensiteit van de lamp instellen. De bolletjes zijn beschikbaar in neutraal, blauw en met een rode afwerking.

Het is een ontwerp van Arik Levy voor Tronconi. De Alchemist tafellamp heeft een diameter van 13cm en is 18cm hoog. Kijk voor meer informatie op de website van Tronconi.

Ook leuk om te lezen