Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Net iets andere kerstbomen

» Naar de shop

Nog geen tijd gehad om een kerstboom te kopen en moet het dit weekend echt gebeuren?  Lees voor vertrek nog snel even de tips voor het kiezen van een goede boom. Mocht je geen zin hebben in naalden in huis, dan hebben wij nog een aantal alternatieve bomen gevonden.

Het eerste voorbeeld is de rode houten boom van dille-kamille. Hij is te vinden bij hun kerstcollectie genaamd Natuurlijke Eenvoud. Het grootste voordeel van deze boompjes is dat ze al vanaf €4,50 te verkrijgen zijn. In Nederland hebben ze tien vestigingen en in België zeven dus wie weet zit er één in de buurt.

Sloophout is ook al een tijd trendy in het interieur en dus worden er ook sloophouten kerstbomen aangeboden. Bijvoorbeeld door Booom.in. De verschillende formaten bomen hebben de namen  Booom, Booompje, Booompie en Baby Booom en de prijs ligt tussen de € 100 en € 150. Niet echt goedkoop dus, maar de bedoeling is dat je hem het hele jaar door gebruikt bij allerlei festiviteiten zoals verjaardagen, feestdagen e.d.

Sloophouten kerstboom zonder naalden van Booom.in

Als je dicht bij Goes woont kan je hem zelf ophalen, anders wordt hij als bouwpakket opgestuurd. Hoop dat dat nog lukt voor de kerst!

Zo niet, dan toch maar weer een huis vol naalden!

Ook leuk om te lezen