Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

NU interieur | ontwerp

» Naar de shop

Op de woonbeurs kwamen wij NU interieur | ontwerp tegen, bestaande uit de twee jonge ondernemers Tessa Weerdenburg en Nathalie Fransen de Vette. Zij introduceerden op de woonbeurs de kruk Tessa. We zien het krukje en zijn weinig onder de indruk. Geïnspireerd waren ze door het oude nostalgische opstapje dat gevaarlijk bleek. Want wanneer je niet midden op het krukje ging staan, kon deze omvallen. Het krukje moet dan een multi-functionele veilige en stabiele variant zijn. Ze is gemaakt van massief eikenhout en te koop voor de, in onze ogen, veel te hoge prijs van € 119,-. Ze slaan de plank een beetje mis.

Het kinderbed Bed Willemien vonden we daarentegen wel weer zeer de moeite waard. Een mooi vormgegeven bed dat stoer en lief tegelijk is. En ook de tafels Jules en Roos zijn tijdloze producten die in elk interieur passen. Niet opvallend, maar wel uitnodigend. Ze komen in verschillende varianten waardoor ze te gebruiken zijn als salon- of bijzettafel, eettafel of kindertafel. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten.

Hun interieurontwerpen stralen vooral rust, eenvoud en kwaliteit uit met oog voor detail. Hun diversiteit is onderscheidend. Zo ontwerpen en begeleiden ze ook trouwlocaties.

a

Bed Willemien op de rechter foto

a

Interieur architectuur en ontwerpen door NU interieur | ontwerp

Ook leuk om te lezen