Papillon dressoir in gelimiteerde oplage

» Naar de shop

Je spullen sla je in stijl op met het Papillon dressoir van Roche Bobois! Een sculpturaal ontwerp waarin poëzie en technologie elkaar gevonden hebben. En ook weer een beetje retro, want de vorm doet mij terugdenken aan de jaren ´60 en ´70 van de vorige eeuw.

Omhoog slaande deuren
Het meest opvallende bij het Papillon dressoir zijn natuurlijk de omhoog slaande deuren die sterk doen denken aan de deuren van een sportwagen van Lamborghini. Tegelijkertijd weten ze iets typisch voorjaars te symboliseren: vlinders!

Gelimiteerde oplage
Het Papillon dressoir is verkrijgbaar in 28 kleuren en geschikt voor vrijwel elk interieur. Maar let op, het is een gelimiteerde collectie! Er zijn slechts 250 exemplaren beschikbaar die zijn gesigneerd door Rene Bouchara Roche Bobois. Wanneer je geïnteresseerd bent moet je er dus snel bij zijn. Voor meer informatie kijk je op de website van Roche Bobois.

Papillon dressoir van Roche Bobois in gelimiteerde oplage van 250Papillon dressoir van Roche Bobois in gelimiteerde oplage van 250Papillon dressoir van Roche Bobois in gelimiteerde oplage van 250Papillon dressoir van Roche Bobois in gelimiteerde oplage van 250

Bron: 6a3a

Ook leuk om te lezen