5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Plakken bij Studio Haikje

» Naar de shop

Interieur- en raamstickers worden inmiddels in alle soorten en maten verkocht. Zo ook door Haikje Verberk van Studio Haikje. Zij begon in 2002/2003 met het ontwerpen van dergelijke stickers tijdens haar studie aan The Design Academy.

Raamstickers
Met de prachtige raamstickers is een eenvoudige oplossing gevonden tegen ongewenste inkijk en ze zijn bovendien heel decoratief! De stickers zijn gemaakt van een hechtend vinyl, eenvoudig te plakken, verkrijgbaar in 10 kleuren en verder voor meerdere malen bruikbaar en geen aanslag op je portemonnee.

Interieurstickers
Heeft je interieur op de wand een extra touch nodig, dan zijn de interieurstickers de ideale oplossing. De stickers zijn in vele setjes en  in 20 (!) kleuren of zwarte schoolbordfolie verkrijgbaar. Doordat de interieurstickers bestaan uit verschillende setjes, kun je zelf creatief aan de slag en een eigen compositie creëren. Niet alleen op wanden maar ook tafels, keukenkastjes en tegels zijn in een handomdraai eenvoudig te stileren.

Bovendien zijn deze stickers echt een aanwinst voor de baby- en kinderkamer. In de collectie zijn namelijk ook allerlei leuke ontwerpen voor deze categorie. En laten we eerlijk zijn, met veel plezier plakken we deze prachtige hertjes, little zoo figuurtjes en vogeltjes op de wand, in plaats van de schreeuwerige Disney varianten!

Als je uitgeplakt bent en je je vrienden wil vertellen over je mooie interieurstickers, stuur ze dan een kaartje, want ook deze zitten in de collectie van Haikje! Neem een kijkje en ontdek dat het nog echt niet meevalt om een keuze te maken uit het enorme aanbod!

studio haikje

Ook leuk om te lezen