5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Rotoren en boxen met krIsTALIA

» Naar de shop

Omdat we dol op Italië zijn en op alle pracht die zij ons bieden, vandaag speciaal aandacht voor Kristalia, en dan in het bijzonder twee van hun nieuwe producten: de rotor en de box van ontwerper Luciano Bertoncini.

We beginnen met de Rotor. Een bijzettafel die van vorm verandert dankzij de roterende oppervlakken waardoor er een veranderend lijnenspel ontstaat. Zoals we meer en meer zien, geschikt voor de kleine woonruimte. De bovenste en onderste bladen zijn vastgezet, terwijl de drie middelste bladen 360 ° kunnen draaien. Multifunctioneel dus. Wanneer de rotor volledig gesloten is, is het een compact en eenvoudige element (afmetingen:  63×63 cm). Uitgeklapt is de maximaal haalbare afmeting 105x105cm. Hij is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: laminaat, hout afwerkingen en lak glans in verschillende kleuren.

Rotor Kristalia

Als tweede presenteren we je met veel plezier de box. Een eenvoudig en universeel muur kabinet, dat aan de binnenkant kan worden aangepast voor specifieke toepassingen dankzij een breed assortiment aan accessoires: planken, een cd-rek, kledinghaken en een schoenenrek. Het kan allemaal. De deur is verkrijgbaar met een externe spiegel afwerking of een witte matglas afwerking. Het kabinet opent tot een hoek van 180 ° en is uitgerust met verborgen scharnieren.

box

Ook leuk om te lezen