Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Sfeerhaarden zonder rookkanaal

» Naar de shop

Eerder lieten we je al kennis maken met de grootste gesloten sfeerhaard op gas. Een haard is voor veel mensen een luxe. Veel huizen beschikken niet over het noodzakelijke rookkanaal en dat is toch een vereiste. Of toch niet?

Nou nee, er is veel mogelijk op dit gebied. We stellen daarom graag aan u voor: Ruby Fires, sfeerhaarden zonder rookkanaal! Ruby Fires biedt sinds een jaar of tien een ruime collectie aan sfeerhaarden aan zonder rookkanaal. Haarden die je overal in huis kunt plaatsen en eenvoudig weer zijn te verplaatsen. Van kantoor tot slaapkamer tot studentenkamer. Of misschien toch gewoon in de woonkamer? Hoe dan ook, wil je de romantiek en de warmte opzoeken in de donkere dagen voor kerst maar heb je geen rookkanaal? Dan is dit een absolute aanrader!

a

Moderne en tijdloze schouwen

Er is keuze uit een ruime collectie schouwen gemaakt van diverse houtsoorten en roestvrij staal. Je kunt ook kiezen voor de steensoorten Fossil Stone en Castle Stone. Fossil Stone geeft een marmeren uitstraling. Castle Stone is een mengeling van kunststof en gemalen steen. Hierdoor ontstaat er een zandsteen structuur met karakteristieke oneffenheden. Het bovenblad van deze schouwen wordt gemaakt van gepolijste Fossil Stone

Er zijn drie type sfeerhaarden mogelijk: de elektrische haarden, de BIO Flame brander en de Ruby Mystic Fires.

a

Elektrische haarden

De elektrische haarden kennen diverse maat uitvoeringen en vuurstijlen. Zo kun je er zelf voor kiezen of je de haard als warmtebron wilt gebruiken, of alleen de vlambeelden. Sommige van de elektrische haarden worden ook nog eens geleverd met afstandsbediening, thermostaat en-of regelbare vlammen.

a

Bio Flame

De Bio Flame is een revolutionair product. Het maakt gebruik van een keramische brander die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in gebruik en er komen geen rookgassen vrij. Je kan ze in een bestaande haard plaatsen of… wees creatief en verzin zelf maar!

a

Ruby Mystic Fire

De Ruby Mystic Fire is van een heel ander slag. Het typeert vooruitgang doordat het de illusie geeft van echt vuur middels een speciale 3-D techniek. Het vuurbeeld komt namelijk tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en kent geen glasruit. Er zijn modellen verkrijgbaar met afstandbediening, gloei effecten door middel van LED verlichting en verwarming. Hij is verkrijgbaar vanaf € 1695,-.

We kunnen geen blokken op het vuur gooien. En zeg nu zelf… er gaat toch niks boven een goed glas rode port met een knapperend romantisch haardvuur waar je af en toe een echt blok hout op het echte vuur moet gooien?

g

Ook leuk om te lezen