Alle skaters aan tafel

» Naar de shop

Voor de skateboardliefhebbers (ik was er vroeger een) presenteren wij een zeer fraaie tafel met bijpassende stoelen. De 360° tafel van Future Perfect ontleent zijn naam aan een skateboardtruc waarbij je een draai van 360° graden maakt in de lucht.

Skatetafel
Drie massief houten poten met een rond glazen tafelblad welke steunt op de truck en de wieltjes. De tafel is 41 cm hoog en heeft een diameter van 100 cm. Hij zal voor de gemiddelde puber skateboarder een droom blijven, want hij kost omgerekend € 1400,-. Je kunt hem online bestellen bij Future Perfect. Het on ons niet bekend of skateboard legende Tony Hawk er eentje thuis heeft staan.

Skatestoel
Een tafel zonder bijpassende stoelen is niets, vandaar dat we ook graag de Skate Study House Stax stoel aan je presenteren. Misten we bij de tafel het deck van het skateboard nog, die is in de stoel ruimschoots vertegenwoordigd. De stoel is verkrijgbaar in walnoot of maple hout. Over de prijs konden we niets vinden, maar voor meer informatie kijk je op Skate Study House.

stax

Bron: Coolmaterial

Ook leuk om te lezen