Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Chique klassiek in een modern ontwerp

» Naar de shop

Piero Lissoni heeft voor het Italiaanse meubelmerk Cassina de TOOT sofa ontworpen. Een comfortabele bruin lederen sofa die gelijk je aandacht trekt met zijn ‘zware’ voorkomen.

Zwevende sofa
De nieuwe TOOT Sofa heeft met leer beklede kussens en een gepolijst aluminium frame dat nauwelijks zichtbaar is onder de sofa waardoor deze lijkt te zweven.  En hoe het met de veelzijdigheid zit? Je kiest zelf de samenstelling van alle modulaire elementen, zoals de arm- en rugleuning en kussens, die er overigens ook in twee stijlen zijn. Stevig om steun te bieden en een zachtere stijl om op te ontspannen. Wanneer je geen fan bent van leer, geen nood. De TOOT sofa is ook verkrijgbaar in een gestoffeerde versie.

Een sofa met strakke lijnen en een chique klassieke stijl in een modern en luxueus ontwerp. Voor meer informatie kijk je op de website van Cassina.

TOOT sofa van ontwerper Piero Lissoni voor het Italiaans CassinaTOOT sofa van ontwerper Piero Lissoni voor het Italiaans CassinaTOOT sofa van ontwerper Piero Lissoni voor het Italiaans CassinaTOOT sofa van ontwerper Piero Lissoni voor het Italiaans CassinaTOOT sofa van ontwerper Piero Lissoni voor het Italiaans Cassina

Bron: Trendir

Ook leuk om te lezen