Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Polyurethaan stoeltjes van Skrivo

» Naar de shop

Stefan Krivokapic is een Kroaat die in 2011 Skrivo is gestart. Skrivo richt zich op het industriëel ontwerpen van meubels en verlichting. Mijn persoonlijke favorietjes van Stefan’s hand zijn de Stack Easy Chair, de Collar en de Divide.

Stack Easy Chair
Deze stoel zit vast heel lekker zacht dankzij de op elkaar gestapelde polyurethaan kussentjes, gestoffeerd in lieve pastelkleurtjes. Een bijzonder speelse stoel met een stoer onderstel van staal en berkenhout.

Collar
Bij dit stoeltje vraag ik me al wat meer af of het lekker zal zitten, maar… dit ontwerp is wel een lust voor het oog! Het ‘kraagje’ met de knoopjes is origineel en schattig. De Collar is gemaakt van koud polyurethaanschuim met daaronder een stoer berkenhouten pootje.

 

Divide
Divide maakt het mogelijk om zelfstandig een scheidingswand op elke gewenste lengte en hoogte te creëren. De scheidingswand zal altijd anders en uniek zijn omdat er gebruik gemaakt wordt van restjes hout van timmerlieden. Hierdoor worden er verschillende houtsoorten en kleuren in het systeem Divide gebruikt.

Ook leuk om te lezen