Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De Spring stool van de Nederlandse ontwerper Erik Jansen werd tijdens de International Contemporary Furniture Fair ( ICFF) 2010 in New York voor het eerst door de Belgische producent Wildspirit getoond.

Spring heeft de vorm van een mooie bloem en is gemaakt van Bamboe strips die op een special wijze zijn gesneden en gebogen. Dit geslaagde experiment resulteert in een extreem flexibel en functioneel zitelement om uw keuken, lounge bar of woonkamer mee aan te kleden.

Erik Jansen (1962) is afgestudeerd als interieurarchitect aan de Academie van Utrecht. Zijn ontwerpen zijn eenvoudig, sober en puur. Hij runt zijn eigen design bureau en experimenteert regelmatig met de uitersten van de materialen.

Het doel van het merk Wildspirit is om vernieuwende ideeën om te zetten in design objecten. Het unieke karakter, zijn multifunctionaliteit en het gebruik van hout en leder zijn kenmerkend voor de collectie. Wildspirit werkt met ontwerpers welke geselecteerd worden omwille van hun gelijkaardige filosofie met Wildspirit: een zoektocht naar intelligente, esthetische en duurzame interieur objecten.

Sprink kruk van Erik Jansen

Ook leuk om te lezen