5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Stitched Table van Uhuru Design

» Naar de shop

Over opvallende tafels gesproken… De Stitched Table van Uhuru Design is er zo’n eentje. Niet alleen qua formaat speelt hij de hoofdrol in iedere woonkamer, maar ook qua originaliteit.

X-vormige steken
Met een knipoog naar het naaiproces is de tafel gestikt, alsof de hardhouten platen anders uit elkaar splijten. De vier X-vormige ‘steken’ (gemaakt van gerecycled plastic) zorgen bovendien voor een schril contrast met de chocoladekleurige tonen van het walnoothout. Zowel de natuurlijke schoonheid van het hout als de functionaliteit van de door de mens gemaakte elementen worden belicht.

Duurzaam
De houten platen worden lokaal gemalen en gedroogd en zijn gemaakt van duurzaam geoogste bomen. Alle platen zijn ook nog eens verschillend van elkaar, waardoor je gegarandeerd een unieke tafel hebt. Daarnaast wordt iedere tafel gesigneerd en genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid.

Verkoopinformatie
De Stitched Table wordt op aanvraag met de hand gemaakt. Je kunt hierbij aangeven welke houtsoort je wenst net als de kleur van de X-vormige steken. Ook de lengte, breedte en hoogte is bespreekbaar. Prijs op aanvraag.

 

Ook leuk om te lezen