5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Strandstoel ‘Second Skin’

» Naar de shop

Bij het zien van de stoel ‘Second Skin” van Quinze & Milan was ik direct enthousiast. Het houten grit en het nonchalant gedrapeerde leer geven de stoel een stoere en pure look.

Ken ik jou ergens van?
Al maanden zit deze stoel dan ook in het mapje, “hier wil ik wat over schrijven”, maar pas vandaag viel het kwartje. In het persbericht dat ik een tijdje terug ontving, stond namelijk wél dat de “Notorious easy chair” model had gestaan voor dit ontwerp en dat ze hem hadden gestript en nieuw leven hadden ingeblazen.

Ik kon alleen nérgens die “Notorious easy chair” vinden, tot vandaag….mooi weer, mensen op de terrassen, sommigen heerlijk onderuitgezakt in het strandstoel!! En toen wist ik het; de notorious easy chair die model had gestaan was een onvervalste strandstoel.

Strandstoel

Zomer in je bol
Vandaar dat het even heeft geduurd voordat ik mijn fascinatie voor dit ontwerp kon ontcijferen. Met deze stoel haal je het zomergevoel 365 dagen per jaar in huis.

 Elke stoel is uniek en kan worden uitgevoerd in leer of Kvadrat stof.

Strandstoel second skin

Handomdraai
Het houten frame is van eiken. Volgens het merk brengen ze met deze stoel een hommage aan het vakmanschap van de timmerman. De stoffeerder is snel klaar, hij of zij hoeft enkel de 3 tot 5 lagen stof of leer zo ‘nonchalant’ mogelijk aan te brengen.

Ook leuk om te lezen